Råå IF

Referat: Vejby IF - Råå IF

Årets första vinst!

I årets andra match tog vi emot Rå på Vejby IP i strålande sol på A-planen. Vi hade ett starkt lag med 5 avbytare och de kom till match med endast en.
Vi startade ok dock med väldigt mkt felpassar på den ngt gropiga gräsplanen. Gurra gör 1-0 efter en 10min efter fantastisk passning av Sandro. Rille rinner igenom på friläge men pass/skjuter utanför målet.
Rå kvitterar i mitten på första efter en hård dömd straff (enligt Fohlin...)
Trots vårt spelarmaterial lyckas vi inte äga matchen som vi vill. Rå snackar sig till ett rött kort men istället för Vejbydominans så gör istället de 2-1 på ett lite billigt skott i slutet på halvleken.
Diskussioner förs i halvtid och det är ett taggat lag som går ut till andra halvlek.
I början på andra bredsidar Jordö in 2-2 efter en tilltrasslad situation i straffområdet.
Vi skapar ngt mer i andra och när Rå tror de gjort 3-1 (solklar offside enligt våra linjemän Gurra och Jeppe) gör sedan vi ett identiskt mål genom Sandro ass Gurra som givetvis godkänns.
Två av våra debutanter Fohlin och Jeppe har svårt att hitta nivån i OB och plockar var sitt andra gult med rött som följd.
Vi krigar dock på i matchens slutminuter dunkar Bajje in 4-2 på pass från Marcell.
Vi tar med oss 3poäng, styrka i antal och att konstgräs inte e så dumt ändå.